Home » Werkzaamheden » NATUURSTEEN REINIGEN
Neem contact met ons op

Reinigen van natuursteen

Het reinigen van uw natuurstenen vloer is erg belangrijk. Na verloop van tijd kan de toplaag van uw natuurstenen vloer slijten, waardoor de constructie van de vloer verandert en de vloer gemakkelijker vocht opneemt. Na het reinigen van natuursteen door een schoonmaakbeurt lijkt het alsof de vloer snel droog is, maar dat blijkt achteraf niet zo te zijn. Indien er geen onderhoud wordt verricht aan uw vloer, zal de uitstraling steeds minder worden. Natuursteen tegels reinigen is daarom erg belangrijk. 

Oudejans VOF beschermt uw natuurstenen vloer

Oudejans kan door jarenlange ervaring uw natuurstenen vloer optimaal polijsten. Door een onderhoudsbeurt zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer helemaal als nieuw uit komt te zien. Wij zullen ervoor zorgen dat uw natuurstenen vloer weer zal stralen.  Wij kunnen u hierin voorzien door een eenmalige- of terugkerende onderhoudsbeurt.

Onze werkwijze voor het onderhouden van uw natuurstenen vloer

Bij een eenmalige onderhoudsbeurt zullen wij uw natuurstenen vloer slijpen en polijsten. Bij terugkerende onderhoudsbeurten kunnen wij in overleg met u uw natuurstenen vloer onderhouden door deze opnieuw te polijsten. Door het slijpen van de vloer zal er een heel dun laagje van de vloer gehaald worden. Vervolgens zullen wij eindigen met het polijsten van de vloer, waardoor de poriën weer verdicht zullen zijn.
Na het slijpen en polijsten ziet uw vloer er weer stralend uit en ontvangt u van ons een uniek onderhoudsproduct. Dit product is erg geschikt voor het reinigen van uw vloer. 

Waarom Oudejans v.o.f.?

  • Snelle reactie, afspraak op korte termijn.
  • Duidelijke informatie over wat u kunt verwachten.
  • Klantvriendelijk maatwerk.
  • Indien mogelijk een persoonlijke demonstratie.
  • De specialist op het gebied van natuursteen reinigen. 

 

Wij kunnen voor u travertin, Belgisch hardsteen en marmer slijpen, polijsten en onderhouden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze onderhoudsservice voor natuursteen polijsten en slijpen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Prijsindicatie aanvragen
Voor de behandeling
Na de behandeling