Home » Werkzaamheden » PARKET OLIEËN
Neem contact met ons op

Een houten planken vloer of parket kan na het leggen of na het schuren op diverse manieren worden beschermd, een daarvan is het beschermen met olie.

 

Enkele verschillen met het parket lakken is dat de houten vloer van een beschermende laag wordt voorzien, een beschermende laag die door dringt ìn het hout, dus het hout van binnen uit beschermt. In tegenstelling tot de vloer lak is het bij de olie niet de bedoeling dat er een laag òp de houten vloer komt, maar er in. Alle olie die na het aanbrengen en dergelijke nog op de houten vloer aanwezig is, wordt voor dat de vloer weer in gebruik genomen kan worden, verwijderd.

 

Een ander verschil met de meeste vloer lakken is dat een in de olie gezette houten vloer een matte uitstraling heeft. Hierdoor komt de houtnerf heel erg mooi tot zijn recht, en heeft de vloer een natuurlijk aanzien. Bovendien geeft de matte vloer een rustiger beleving omdat niet elke stofje gezien wordt.

 

Stuur uw gegevens op naar Oudejans v.o.f. door de contactpagina in te vullen en door te sturen. Wij benaderen u dan zo snel mogelijk voor een vrijblijvende offerte voor parket onderhoud.

Wilt u weten wat de kosten zijn?

Prijsindicatie aanvragen
Parket Olieën
Parket klaar